Källin mummulla on Kassua kova ikävä ja olen tässä jo pidemmän aikaa suunnitellut, että lähetän hänelle kuvia Kassusta. Tänään sitten sain itsestäni irti ja lähdin teettämään kuvia. Yllättävän vaikeata saada valokuvaliikkeessä ihmiset ymmärtämään, että muistikortilla on _paljon_ kuvia ja haluan teettää niistä vain osan. Ei, en todellakaan halua teettää noita liikahtaneita, puolipäätä sisältäviä, yli- tai alivalottuneita jne. räpellyksiä! Lähden liikkeestä ja luulen onnistuneeni ajamaan asiani oikein, näen sen vielä myöhemmin tänään.

Eilen taidenäyttelyssä tapaamani tyttö soittaa kun olen Yeshowlla muuten vain katselemassa ja nukuttamassa Kassua. Sovimme näkevämme meillä. Ihanaa kun joku soittaa ja tulee käymään. Kävelen kiireettömästi kotiin ja Kassu nukahtaa matkalla, kotona työnnän hänet parvekkeelle jatkamaan unia. Anni tulee rupattelemme niitä näitä, minusta tuntuu kuin olisimme ennestään tuttuja, eikä vain eilen tavanneita ja tänään eka kertaa kunnolla jutustelevia. Kassu herää ja näyttää vieraskoreanpuolensa hurmaamalla Annin.

Annin lähtiessä lähdemme samasta ovenaukaisusta hakemaan kuvia. Kuvat ovat onnistuneita tai siis onnistuin teettämään ne hyvät kuvat eikä niitä sumeita ja liikahtaneita. Harmi homma, että kuvat ovat kiiltäväpintaisia, en osannut ajatellakaan, että oletusarvoisena ne tehdään kiiltävänä, no toisaalta... en kyllä olisi mitenkään saanut selitettyä kaipuutani mattapintaisiin kuviin.