Aamulla meille ilmaantui tyyppi korjailemaan tapetteja ja katon laastissa olevia halkeamia. Pian ekan tyypin jälkeen ilmaantuivat taas putkikaverit. Sinnikkäitä ne ainakin ovat kun nuo ovat ne samat tyypit jotka ovat käyneet meillä jo pariin otteeseen eivätkä ole saaneet mitään muuta aikaan kun likaveden tulvan lattialle, samat työkalutkin niillä on joka kerta mukana.

Laastityypin kanssa osasin olla kärppänä kun se meinasi lähteä kun oli saanut eteisen tapetit ja katon kuntoon. Ainakin se kokemus uuninasentajien kanssa opetti jotain.Laastimiekkonen oli jo laittamassa vermeitään kasaan kun nyin sen vielä makkareihin ja osoittelin kattoihin joissa oli lisää halkeamia. Kaveri totesi vain: "Ha, ha, ha!" ja korjasi myös makkarin katot. Tunsin itseni näppäräksi kun kerrankin tajusin jotain, eikä tarvinnut soittaa Managementtiin taas ja selostaa, että täällä on vielä muutama halkeama korjaamatta. Oma-aloitteisuutta täällä tarvitaan roppakaupalla, näillä duunareilla sitä ei paljoa ole mutta toisaalta paljonkohan oma-aloitteisuutta minusta löytyisi 1,5 euron tuntipalkalla?

Putkihemmot siis tulivat ja menivätkin ilman sen kummoisempia parannuksia vessatilanteeseen, iltapäivällä tulee kuulemma joku asiantuntija. Sitä odotellessa käytiin kävelyllä ja Kassu nukkui päikkärit.

Iltapäivällä sitten ovikello soi ja jännityksellä avasin oven, ties mitä ihmemiestä odottelin putkia tulevan rassaamaan. Yllätys oli melkoinen kun oven takana seisoi se samainen tapetin korjaaja, joka jo aamulla meillä kävi. Ei sitten silloin samalla reissulla voinut avata viemäreitä jos kerran kykenee moiseen puuhaan? Alle puolen tunnin röörit olivat kunnossa ja asunto tyhjänä. Kurkistin varovasti vessaan peläten kamalaa sotkua mutta lattialla oli vain vähän jotain silikonimurua ja vessapaperia. Siivosin jäljet ja juuri kun sain mopin huuhdeltua ja laitettua kuivumaan ovikello soi ja pari siivojaa seistä jökötti oven takana. Noh, mitäs siinä kun en osannut sanoa, että ei tartteta niin päästin heidät sisälle ja huusiin. Siellä ne pyöri ja kikatteli vielä kun viemärinavaaja tuli laittamaan silikonit takaisin pyttyyn. Kait ne ihmetteli mitä niiden oli tarkoitus siivota.