Tänään se taas tuli todistettua, olen blondi... aina ei voi ymmärtää, ei edes joka kerta! Sovimme Annin kanssa Mesessä, että menemme Alamedaan lounaalle ja näemme ritseyksessä 11.45. ja jatkamme siitä yhdessä Alamedaan. Laitan Kassun kärryihin ja lähdemme kävelemään kohti Gongti Beilun ja Gongti Xilun risteystä. Matkalla alan miettimään, että Annin täytyi tarkoittaakin Alamedan risteystä eikä Gongtin risteystä, puolijuoksua kurvaan Gongtin risteyksen kautta kohti Alamedaa. Matkalla mietin mielessäni järkevää selitystä miksi olin yleensäkin mennyt Gongtin risteykseen odottelemaan. Annia ei näkynyt risteyksessä ja huokaisin helpotuksesta, että en myöhästynyt. Asetun odottelemaan risteykseen, odottelimme ja odottelimme... Annia ei näkynyt. Olisin soittanut Annille, mutta en löytänyt puhelintani kassista.

Kassulla alkaa olla nälkä ja teen nopean päätöksen, lähdemme KFClle YueShown kautta. Menisimme illalla syömään Mikan työkavereiden kanssa ja minulla on naisten yleinen ongelma, ei mitään päällepantavaa. Päädyn valkoiseen pitkään riitaväisäs-hameeseen ja ruskeapuna-sävyiseen paitaan. Tinkimistaitoni ovat kehittyneet tai myyjä on kivalla tuulella sillä pääsemme minua miellyttävään hintaan nopeasti, tai sitten olen aina valmis maksamaan kiskurihintoja.

Kotona ayilla on jotain asiaa, mutta en oikein ymmärrä mitä hänellä on sydämellään, ei kai mitään merkittävää, koska kun sanon: "Ahaa, OK!" hän jättää asian siihen. Juttelen Annin kanssa Mesessa ja nauramme omaa tyhmyyttämme, miten kykenimme yksinkertaisesta asiasta tekemään ylitsepääsemättömän ja kämmäämään perusteellisesti. Alamedalla on varmasti jotain meitä vastaan, kun lounas siellä ei onnistu, ei sitten millään!

Laittaudumme Kassun kanssa valmiiksi illallista varten, leikkaan lehdestä ravintolan osoitteen ja lähdemme. Näemme Mikan Banana Leafin ovella, menemme sisään ja istumme uusien naapureidemme kanssa samaan pöytään. Kassulla ja naapurinpojalla tuntuu heti löytyvän yhteinen juttu, autot. Pojat leikkivät melko rauhassa autoilla ja odottelemme tarjoilijaa ja sen jälkeen tarjoilua.

Syömme rauhassa, yhtäkkiä Kassu alkaa yskimään ja alan läimäyttelemään Kassua lapaluiden väliin, se ei tunnu auttavan, Kassu näyttää jo hätääntyneeltä, samoin minä alan panikoitumaan. Pakotan itseni rauhoittumaan ja tähtään rauhassa kunnon läimäyksen tarkasti lapaluiden väliin, suusta lentää suuri palanen alkupalavartaasta. Loppuateria menee rauhallisesti, lauluesityksiä kuunnellen, syöden ja jutellen. Loppuillasta Kassu haluaa mennä tanssimaan esiintyjien kanssa, annamme hänen mennä ja katselemme naureskellen Kassun tanssimista. Olemme valmiit lähtemään, Mika menee edeltä Kassun kanssa ja minä katson, että kaikki autot ja Woodyt ja Buzz Lightyearit ovat mukana. Ovella Kassua ei näy missään, hätäännyn siinä sekunnissa ja ryhdymme estimään ympäri ravintolaa Kassua, löydän hänet korokkeelta tanssimasta.