Niin... se äitienpäivä on tänä vuonnakin toukokuun tonen sunnuntai! Miksi en ikinä ehdi tekemään mitään ajoissa vaan jätän kaiken viimetippaan? Nytkin aikaa olisi ollut vaikka kuinka etsiä sopivat lahjat lähetettäväksi.

No tuumasta siis toimeen ja tänään lähettiin Kassun kanssa tinkimismarkkinoille lahjoja etsimään. Silmissäni siinteli jo silkkihuivit sillä ne ovat helppo lähettää tavallisessa kirjekuoressa Suomeen, ilman senkummempia pakettikoukeroita. 

Yeushown yläkerrassa menimme heti tutulle huivikauppiaalle ja aloitimme tinkimisen. Ärsyttää tämä paikallinen kaupankäynti aina silloin tällöin (juuri tänään oli se silloin tällöin), aina kuunnella ne samat jorinat Good Qualitystä, Special Price only for Yousta ja Loosing Moneysta. Tytsä pyytää kolmesta huivista aivan posketonta hintaa... tietenkin se on aitoa SILKKIÄ, en tiedä onko vaiko eikö... voihan olla, että kankaanpalat eivät ole silkkiä nähneetkään. Tinkaan hampaat irvessä ja maksan huiveista todennäköisesti kuitenkin liikaa. Pääasia, että lahjat on nyt hankittu ja huomenna vien ne postiin.