Aamun parin tunnin taikinoimisen jälkeen päätimme lähteä käymään Lufhansa CENTERissä. Kassu siis säkkiin ja menoksi. Minä työnnän taksikuskille käteen kupongin ja kuvittelemme päätyvämme Lufthansa Centeriin. Mika alkaa ihmettelemään kesken matkan, että mihinkäs sitä ollaankaan menossa kun pitäisi mennä bei ja kuski menee nan. (en sitten kyllä muista mitä ilmansuuntia nuo ovat) Kuski ja Mika keskustelee parin sanan sanavarastolla ja kuski soittaa vielä varmistusta jostain, kyllä hän on menossa oikeaan paikkaan. Jaa-a katsotaan sitten mihin päädytään. Päädyimme jonnekin Lufthansa Outlet shopping malliin, emmekä Lufthansa Centeriin. Kerrankos sitä näin käy! Bu hao-paikka ja pyydämme taksikuskia viemään meidät sittenkin Kerry-centeriin. Kassu ehtii ottaa pienet unoset taksimatkallamme ja on pirteänä kun taksi pysähtyy Kerryn eteen.

Kerry-center on melko hiljainen paikka, vähän ihmisiä ja kalliita tavaroita. Pohjakerroksesta löytyy CRC-myymälä, joka on täynnä kaikkea tuttua länsimaista tavaraa ja reiluun länsimaiseen hintaan. Kahvi on tajuttoman kallista mutta ostamme sitä puolenkilon paketin testeille, Kassu on löytänyt M&M karkkipötkön mutta siinä tuntuu olevan jotain vikaa kun se pitää käydä vielä vaihtamassa ennen kaupasta poistumista.

Hiukopalana nappaamme suuhun Subwayn patongit. Otan tonnikalan ja valitan Mikalle sen maistuvan liiaksi kalalta. Kassu keskittyy limppariin ja M&Miin.

Palaamme kotiin, otamme Kassun kärryt ja lähdemme päiväkävelylle nukuttamaan tyypin. Päädymme läheiseen DVD-kauppaan ja ostamme Lost-boksin sekä Narnian. Lost-boksi maksaa 7.5 euroa ja Narnia 2. Ei paha hinta!

Kassun herättyä lähdemme käymään China World-ostoskeskuksessa. Toivomme löytävämme Tuomas-veturiin lisää osia ja rautatienpätkiä. Toive on turha mutta Kassua ei haittaa koska hän on löytänyt jotain paljon parempaa: luistelukaukalon keskeltä ostoskeskusta! Kassu haluaisi mennä luistelemaan mutta eihän meillä ole luistimia mukana. Kassu höpöttää vielä monta tuntia kotonakin: "Tyttö odottaa Kassua luistelukentällä." Lupaan viedä Kassun luistelemaan kunhan löydetään luistimet.

Päätän siivota illalla. Imuroin kämpän imurilla jonka ääni on tehokkaampi kuin imuteho ja pesen lattiat. Kaataessani lattianpesuvesiä pönttöön pönttö tulvii! Vettä tulee ulos pöntöstä eikä mene pönttöön. Tämä tästä vielä puuttuukin! Toivon, että kyseessä on jotain ohimenevää ja suljen vessan oven. Hetken kuluttua  Mika kertoo ikävän uutisen: "Toinenkin vessa on tukossa." Kello on puoli kymmenen lauantai-iltana ja meillä vessat tukossa. Ei auta kun soittaa management-officeen ja toivoa, että siellä on joku joka ymmärtää edes sen verran, että tulee katsomaan jonkun kanssa mikä hätänä. Lähempänä puolta yhtätoista joku huoltomies tulee ja yrittää avata pönttöjä tai putkia mutta hommasta ei tule mitään. Likavettä nousee laattojen läpi kylpyhuoneen lattialle ja haju on kammottava. Huoltomies lähtee ja siivoojat tulevat paikalle. Vähän jälkeen yhdentoista pääsemme nukkumaan Kassun kanssa. Olemme jopa saaneet selville, että alakerrassa on vessa jota voimme käyttää. Huomenna kymmenen aikaan tulee joku asiantuntija sitten apuun.