Olemme jo sen verran aikaa asuneet Pekingissä, että on jo säädyllistä tutustua alueemme suurimpaan puistoon. Sovimme Annin kanssa, lounaasta ja lounaan jälkeen ajoimme taksilla ChaoYang parkiin.

Puisto on VALTAVA! Emme varmaan tuntien kävelyn aikana ehtineet nähdä edes murto-osaa puistosta. Päivä oli ihanan lämmin, t-paita päälläkin oli ihan lämmintä. Harhailimme lähinnä Kassun tahdissa puistossa ja kävelimme vääjäämättä kohti tivolialuetta. Kassua kiinnosti jokainen huvilaite ja kiertelimme pitkään ennenkuin saimme päätöksen tehtyä mihin laitteeseen menemme. Dinosauruskaruselli kiinnosti eniten ja se näytti sellaiselta jonne itsekin uskallan mukaan. Hämmästyn aina Kassun reippauta uusissa ja jännittävissä tilanteissa. Ensin vähän jännitti, mutta kiinnostus dinosauruksia kohtaan voitti jännityksen sekunneissa ja kyytiin päästyämme ei Kassua jännittänyt enää ollenkaan. Dinot nousivat ja laskivat ja menivät ympyrää ja Kassu hihkui iloisena kyydissä. Kyydistä ehti myös heiluttaa Annille. Kävimme koko porukka karusellissa ja valitsimme reen kulkupeliksemme,

81554.jpg

 

Kassu tosin ehti kokeilla myöskin muutamaa hevosta ennen kyydin alkamista. Kävelimme hiljakseen puiston portteja kohti, Kassu alkoi olla väsynyt ja ei-niin-riemukasta-seuraa.

Illalla ilokseni huomasin yhden ottamistani kuvista onnistuneen niin, että voin väkertää siitä jonkinlaisen bannerin blogiini.