Heräsimme aamulla ihan kuin normaalina päivänä, vaikka tänään ei missään nimessä ole mikään normaalia. Hermostuneesti siivoan paikkoja ja teen aamupalaa samalla. Kamalaa... tänään taloudenhoitajamme tulee ensimmäistä päivää meille koekäyttöön.

Odotan hermostuneena puoli yhtä, Kassun pitäisi mennä päiväunille ja sitä kiukuttaa mutta en voi lähteä ennen kuin ayi tulee ja päästän hänet sisälle. Wang-ayi tulee ja hänellä on kassit täynnä ruokaa ja tarvikkeita, hoidamme Nihaot ja yritämme opetella ruoka-aineita joita hän on tuonut. Ping guo jää mieleeni ainoana, omena joka onkin mehukasta ja herkullista.

Ayi alkaa siivoamaan ja minulla on vaivautunut olo, pakenen vaivautumista näyttämällä, että Kassun pitää päästä nukkumaan. Maleksin ympäri ChaoYangia Kassun unien ajan ja jatkan vielä päämäärätöntä vaeltamista Kassun herättyäkin, en halua mennä kotiin ja katsoa kun ayi siivoaa ja tekee ruokaa minun kotonani, mikäänhän ei estäisi minua siivoamasta ja laittamsta ruokaa.

Pakotan itseni menemään kotiin ennen neljää. Leikin Kassun kanssa ja yritän näyttää kuin tekisinkin jotain. Vähän neljän jälkeen ayi huutaa meidä syömään ja hän siivoaa keittiön kun aloittelemme syömään. Ruoka on hyvää kiinalaista kotiruokaa, Kassukin syö mielelleeän. Ayi lähtee ja pystyn rentoutumaan... kiva koti on siisti, ruoka pöydässä ja olemme kahdestaan Kassun kanssa.