JEE! Totta se on! Pääsemme muuttamaan. Hetken pähkäiltyäni 5 matkalaukun ja rattaiden kanssa hotellihuoneessa kutsuin piccolon avukseni. Kytkin Kassun valjaisiin, suunnistin hissille ja jätin piccolon pähkäämään laukkujemme sijoittelua vaunuunsa. Aulassa meitä odotti Kimberly ja Jessica Jones Lan Lasallen Follow-up-tiimistä. He veivät meidät uuteen kotiimme.

Päästyäni asuntoon automaattisesti heitin kengät pois jalasta ja nolostuin siinä samassa kun huomasin Kimberlyn ja Jessican alkavan nykimään saappaitaan pois.No toisaalta, kuten Kimberly sanoi: "This is your home now."

Kävimme läpi asuntoon liittyviä asioita, clubi-jäsenyydet, management-systeemit ja kaasun ja sähkön oston, asuntomme securityjärjestelmän ja kaasulieden toimivuuden.

Katselin hämilläni uutta kotiani ja nurkassa nököttävää viittä matkalaukkua, niistä yksi on minun jossa on kaikki mitä luulen tarvistevani kotoa Muuramesta täällä Pekingissä, suurin on Kassun jossa on Kassun kaikki sopivat vaatteet ja osa leluja ja loput kolme ovat Mikan sisältäen vaatteita, elokuvia, kirjoja ja tietokoneen.

Jäätyämme kahden Kassun kanssa yritin hetken nukuttaa sitä päikkäreille, tyypin suunnitelmat poikkesivat niin paljon omistani, että heitin ajatukset päikkäreistä mielestäni. Aloin suunnitella kauppareissua, kaapimmehan ammottivat tyhjyyttään.

Pikaisen mietinnän tuloksena päätin suunnistaa lähimpään CarreFour-ketjun tavarataloon. Kassu säkkiin (Ergoon) ja taksiin. Taksille Insider's Guide to Beijing kirjasta näyttämään mihin haluan, taksikuski pyöritteli päätään mutta lähti ajamaan jonnekin. Hyvän tovin ajettuaan kuski kysyi Zuo guai You guai? Ymmärsin jopa, että kuski haluaa tietää käännymmekö risteyksestä oikeaan vai vasempaan, minulla vain ei ollut harmainta aavistustakaan kumpaan pitäisi mennä. Ei muuta kuin kirjaa uudestaan kuskille ja kuski näytti saavan Ahaa-elämyksen määränpäästä ja huudahti:"Aaah! Jia Le Fu!".

Carrefourista mukaan tarttuikin kaikkea tarpeellista monta muovikassillista pikakahvista kaurahiutaleiden kautta pesuaineisiin.