Tänään suomalaiset olisivat menneet huonekalukaupunkiin mutta sinne olisi ollut vähän vaikea ottaa Kassua mukaan. Kimberly varoitteli paikasta: "Maybe you should not go with alone with Kassu, take Mister Mike with you.". Tosin Kimberly varoitteli vähän joka paikasta ja kehoitti ottamaan Mister Miken mukaan, sehän niin rakastaakin shoppailua ja kaupoissa ravaamista...

Annikaan ei lähtenyt huonekalukaupunkiin ja sovimme jo viime viikolla Annin kanssa menevämme Kassun päikkäriaikaan kahville ja ostoksille meidän lähi tinkimishelvettiin. Tarvitsisin sängynpeiton, Wang-ayi on kovin huolestuneella silmällä katsellut meidän sänkyä kun siinä ei ole peittoa.

Ayi tuli ja Kassu ja minä poistuimme melkien samasta ovenavauksesta Annin kanssa. Maleksimme päämäärättömästi pitkin Yueshown käytäviä jutellen niitä näitä, pysähtymättä mihinkään sen kummoisemmin katselemaan. Päiväpeitto kojusta ajattelin vain katsella, vaan olisihan pitänyt jo oppia tähän mennessä, että täällä aletaan heti tekemään kaupaa ja tinkimään. Olin jo etukäteen kysynyt muilta paljon peitosta kannattaisi maksaa. Tinkasin ja tinkasin, kerrankin tein mielestäni kaupat ihan siedettävään hintaan, neljä tyynynpäällsitä ja sängynpeitto 210RMBtä. Peitto oli ihanan ronassi, sopii kivasti meidän makkariin jossa on vihreät tapetit ja oranssit yölamput.

Menimme Paris Baquetteen kahville, paikka on Koreasta lähtöisin mutta sieltä saa ihanaa oikeaa kahvia ja hyviä pullia.

Kutsuin Annin meille "henkiseksi tueksi, että on jotain tekemistä kun ayi touhuaa. Ayi olikin siivonnut jo ja laittamassa ruokaa kun menimme kotiin.