82232.jpg

Hyvää äitienpäivää kaikille blogiani vilkuileville äideille, erityisesti tietysti omalle äipälle ja mummuille!

En sitten kaikista aikomuksista huolimatta saanut leivottua kakkau äitienpäiväksi. Syötiin aamupala ja sovittiin, että käydää leivoskahvilla päivällä ja kuitataan kakut sillä. Lahjaksi sain Ally McBeal-boksin, mitenkähän kummassa joulupukki osasi sen tuoda tänne? Korttia ei pojat olleet saaneet askarrelluksi, sitä varmaan saan odottaa siihen asti kunnes Kassu menee tarhaan tai kouluun.

Päiväkävelyllä ja yhdistetyllä Kassun nukutusretkellä kävimme Paris Paquetessä syömässä aivan ihanaa juustokakkua ja juomassa kahvit. En itse olisi kyennyt parempaa kakkua leipomaan, joten ehkä näin oli parempi.

Soittelimme skypellä äitin ja mummujen kanssa. Oli kiva nähdä, että kaikki voivat hyvin ja mummut ja pappa ovat reippaassa kunnossa. Kassukin jaksoi vähän aikaa rupatella ja tunnisti kaikkien iloksi mummut ja papat.

Illalla koko äitienpäivän kruunasi illallinen Xiao Wangin Home Restaurantissa ja Wangin jättkikatkaravut. Söin itseni niin ähkyyn, että teki pahaa vielä monta tuntia aterian jälkeenkin, mutta ruoka oli niin taivaallisen hyvää, että en saanut hillittyä itseäni. Kassukin lappoi suuhunsa lihaa ja tuumasi: "Mmmm...hyvää lihaa!". Sekin söi kerrankin ihan itse hyvän kokoisen annoksen.