Eeh, tämän aamun leipä oli varsin mielenkiintoinen, makea ja maustettu rusinoilla. Nypin rusinat pois mutta siltikin yhdistelmänä makea leipä, voi ja juusto ei oikein hivellyt makuhermojani. Mikakaan ei leipävalinnalleni hurrannut. Kassu syö tätä nykyä tyytyväisenä aamiaista, ihmettelin muutosta kunnes maistoin ostamiani muroja...melkoisia sokeripommeja! Pitää yrittää etsiä seuraavana vaihtoetona jotain vähemmän makeaa.

Kepein mielin suunnittelin aamulla päivän "ohjelmaa", suunnittelin meneväni Yaxiu-marketille opettelemaan härskiä tinkimistä, sellaista josta on oksat pois ja vähän latvaakin jos ei meinaa tulosta tulla. Tiukat ilmeet ja käskevä ääni, se saa kuulemma kiinalaiset nopsaan tahtiin tiputtamaan hinnat alas.

Lounasaikaan ruokin ensin Kassun ja ajattelin ottaa itse leivän, paahtimemme päätti toisin, se pomppasi vähän ylös, pölläytti savut ilmaan ja halkaisi kuorensa. Puoli tuntia arvoin mennäkkö valittamaan ja vaihtamaan paahdinta vaiko harrastaa itseopiskelua tinkimisen suhteen. Leivänpaahtimeton huomisaamu ei houkutellut joten suunnistin alistuneena Jiaon Hypermarkettiin. En edes tiedä, onko täällä tapana vaihtaa tuotteita tai mahdollista palauttaa, kuitin kanssa varustautuneena kuitenkin marssin Jiaon 7. kerrokseen ja kiskaisin leivänpaahtimen esiin ja kuitista osoittelemana ostopäivää ja paahtimesta hajonnutta kuorta. Pian ympärillämme oli 5 naista jotka puhuivat taukoamatta ja lujaa, en tosin tiedä puhuivatko ne leivänpaahtimesta vai Kassusta ja kärryistämme. Lopputulemana kuitenkin marssin ulos kaupasta uusi paahdin kainalossa.

Iltapäivällä käveltiin Kassun kanssa lähellä sijaitsevaan FunDazzleen. Sisäänpääsymaksu on 30RMBtä per muksu ja sillä saa mellastaa kaksi tuntia. Paikka oli siisti, valoisa ja ISO. Siellä oli valtava pallomeri jossa Kassu tykkäsi olla ja suuri seikkailutila, samanlainen kun Mäkkärien lastenpaikoissa mutta tsiljoonakertaa isompi. Siellä Kassu onneksi arasteli sen verran, ettei lähtenyt kiipeilemään yläkertaan. Autosimulaattoreissa Kassu istui innoissaan ja moottoripyörän selässä, sille riittää vielä vain istuminen, se ei tajua vaatia rahaa vehkeisiin. Kassua ei paljon haittaa, että kukaan ei puhu suomea, se leikkii muiden kanssa sujuvasti ja selostaa leikkiessään, näyttää leluja toisille, heittelee palloa ja laskee vuorotellen liukumäkeä sulassa sovussa kiinalaisten lasten kanssa.Meillä meinasi tulla vähän erimielisyyttä poislähdön aikaan mutta selitin rauhallisesti, että olemme maksaneet lipun ja sillä lipulla saa olla kaksi tuntia ja sitten taas toisena päivänä tullaan ja ollaan kaksi tuntia. Kotimatkalla ostimme Teletappinuket ja jätskiä, Kassu oli niin väsynyt leikkimisestä, että nukahti hississä syliini.