Heräsimme ihanaan auringonpaisteeseen, ilma näytti muutenkin kirkkaalta ja raikkaalta. Odottelin ayin saapumista, että pääsisimme Kassun kanssa lähtemään Jukan baariin pelaamaan mahjongia suomalaisten kanssa.

Päätin lähteä kävellen ja ottaa Kassun kantoliinaan. Mielessäni siinteli oiva suunnitelma, että Kassu nukahtaisi päikkäreille kävellessäni jonka jälkeen ottaisin taksin ja ajaisin Jukan baariin ja Kassu jatkaisi päiväuniaan meidän pelatessa. Ainahan ei käy niin kuin suunnittelee ja Kassun kanssa tuskin koskaan! Alku meni suunnitelmien mukaan, Kassu kyllä nukahti Landaun kohdalla ja kävelin vielä hiki hatussa vähän aikaa ja otin taksin, loppu menikin sitten Kassun suunnitelmien mukaan. Kassu heräsi siinä hetkessä kun avasin Jukan baarin oven ja siinä meni se rauhallinen mahjong-tuokio sekä minulta, että muilta.

Tyydyin seuraamaan vain peliä ja kyselemään pelinkulusta ja säännöistä. Peli oli mielenkiintoista ja haastavaa, varsinkin kun piti toisella silmällä seurata Kassun edesottamuksia joka söi ranskalaisia ja joi kokista ja yritti paeta syöttötuolistaan joka välissä.

Lopettelimme pelin ja lähdimme kimppataksilla Annin ja Päivin kanssa kotiin. Kotona odotti ayi ja herkullinen ruoka.

Ayi tuntuu löytävän jostain paljon parempia hedelmiä kuin mihin itse kykenemme. Omenat tihkuvat mehua ja mansikat maistuvat ihan suomalaisilta mansikoilta, itse ostimme jotain pahviomenoita ja millekään maistumattomia mansikoita.