Pääsimme aamulla ihmeellisen nopeasti päiväkuosiin ja lähdimme Fundazzleen pariksi tunniksi leikkimään. Kassu rakastaa paikkaa ja juoksee siellä itsensä aina aivan väsyksiin.

Kävelimme kohti Fundazzlea, vaikka sinne on matkaa vain parisataa metriä menee aikaa 20 minuuttia, sillä Kassun on pakko tutkia joka ikinen lyhtypylväs, kivenkolo ja mitä nyt matkalle sattuukaan, ihmisten tervehtiminen tietenkin vie oman aikansa. Kassu on jokaisen vastaantulijan ihmetyksen kohde ja tietenkin jokainen, joka pysähtyy juttelemaan on Kassulle ihmetys.

Pääsimme Fundazzleen ja Kassu juoksi heti autopeleille. Milloinkahan se huomaa, että niihin pitäisi laittaa rahaakin, että ne toimisivat oikeasti? No niin kauan kun se on tyytyväinen ilman rahaa en aio opettaa sille rahavaihtoehtoa, odottelen kun hän itse alkaa vaatimaan rahaa peliin. Jännä juttu, viime kerralla Kassu halusi moottoripyöräpeliin koko ajan, nyt se pelkää pyöriä eikä suostu menemään selkään, vieressä kyllä uskaltaa olla. Valtava pallomeri toisessa päässä vetää välillä puoleensa ja matkat peleiltä pallomereen pitää tietenkin tehdä juosten mahdollisimman lujaa.

Vietimme siis toiminnan täyteisen parituntisen Fundazzlessa ja palasimme kotiin voipuneina ja nälkäisinä. Kyhäsin kokoon lounasta meille molemmille ja Kassu alkoi nuokkumaan jo lounaan aikana ja totesi olevansa voipunut. Odottelimme ayin saapumista ja mielessäni mietin miten paljon helpompaa olisi jos hänellä olisi avain meille. Päätin, että jos Wang-ayi haluaa jäädä meille tämän koeajoviikon jälkeen annan hänelle heti perjantaina avaimen.