Lähdimme heti aamusta HongQiaolle eli Helmimarketille. Itse helmimarketin takana on valtava halli täynnä lelumyyjiä joilla on kaikkea leijoista naamiaisasuhin ja akkukäyttöisiin mopoihin ja autoihin. Tarkoituksenamme oli etsiä Tuomas-Veturiin lisää vetureita ja rautatienosia, ehkä jopa Herra Päätarkastajan.

Kävelimme myyjän luota toiselle ja Kassu säkissä ihasteli kaikkea: "Tuo ois kiva" tai "Tuo sopisi Kassulle" jne. ihme kyllä se ei ala kiukuttelemaan kun sille sanoo, että nyt ei osteta ja lähdetään katselemaan jotain muuta. Potkulautaan Kassu ihastui heti, Paillahan on myös potkulauta ja potkulauta olisi tietenkin Kassulle kiva.

Tuomas-Veturin suhteen oli huonoa tuuria, vain muovirautatiet ja Tuomas niiden kanssa. Hintaakin oli sen verran, että jätimme muovi-Tuomakset hyllyyn. Lähtiessämme tinkasimme nopeasti Kassulle potkulaudan jossa on Nemo-kala kissankellona.

Siirryimme itse Helmimarketin puolelle, haju ovella oli jotain käsittämätöntä. Alakerran kala- ja lihahallista tuli niin kamala kalanhaju, että meinasin oksentaa. Nyt ymmärrän mitä Kimberly tarkoitti sanoessaan, että alakertaan ei kannata mennä jos on "waek stomach".

Helmimarketti oli täynnä sitä samaa tavaraa mitä muutkin tinkimispaikat, laukkuja, pashminoita, kelloja jne. Helmet ja korut olivat aivan ihania ja niitä oli paljon, niin paljon, että en kyennyt ostamaan yhtään mitään sillä en osannut päättää mitä haluan. Sain siinä idean kierrellessäni, ostan Emmille valmistujaislahjaksi helmet, siis sellaiset aidot, vaikkakin viljellyt.  

Lähdimme kotiin kokoamaan potkulautaa. Siinä olikin pojille hommia, Kassun avustuksella potkulaudan keräämiseen vierähtikin melko tovi. Kun potkulauta oli valmis sitä piti tietenkin testata, Kassu ei vielä oikein osaa potkutella mutta potkulaudan taluttaminenkin on ihan kivaa puuhaa ja välillä pitää heittäytyä selälleen kuten Paikin ja huudahtaa: "Kassu kaatu!".