Tänään kävin katsomassa uusia kämppiä tästä talosta. Yksi oli tässä samassa kerroksessa "naapurissa" hissit vain välissä ja kaksi muuta 19. ja 20. kerroksessa. Eipä niissä juurikaan ollut eroa tähän. Ehkä 20. kerroksen asunto oli himpun verran nätimmin sisustettu ja paremmilla väreillä mutta 19. kerros oli taas minusta aivan kamala ja Kimberlystä nätti. Tämä naapuri oli kiva mutta pitkänukkaiset matot huoneissa askarruttivat, näillä pölynimurin tehoilla ei varmaan kummoistakaan puhdistautumista tapahdu niissä matoissa. 

Ongelmat vuorkaisännän kanssa jatkuvat tai vuokraisännällä ongelman firman kanssa, riippuen siitä kumpaa osapuolta kuuntelee. Me itse olemme melko ulkopuolisia ja emme edes ole tarkalleen selvillä mitä on tapahtunut, mitä tapahtuu ja missä mennään. Vuokraisäntämme on kuulemma reasonable man ja firma on joustamaton. Vaan ei kai firma voi jokaiselle expatilleen sallia erilaista vuokrasopimusta ja kuvitella vielä hallinnoivansa niitä hienosti?

Kimberly aloitti alustavat neuvottelut 20. kerroksen kämpästä ja samalla toivoi sen olevan viesti vuokraisännällemme, että olemme myös valmiit muuttamaan pois jos ei mitään ala tapahtumaan. Kimberlyn esimies tapaa vuokraisännän vielä tänään myöhemmin ja saamme kuulla viikonloppuna sitten uusimmat käänteet.