Niin ne lämmöthän katkaistiin jo tuossa pari päivää sitten ja meidän oma ilmastontilaite ei edelleenkään ota toimiakseen, se otti ja sammui itsestään ja mangementista ei annettu lupaa laittaa sitä päälle ilman, että sitä on joku käynyt katsomassa. Vähän on kylmän oloista asunnossa. Ulkonakaan kun ei ole liian lämmintä ja aurinko ei paista.

Oma hommansa oli selittää mangamentille puhelimitse, että meidän ilmastointi ei toimi, he jankkasivat internetyhteydestä. Onhan ne tietty englanniksi melko samankuuloisia Air Condition ja Internet Connection...Muutaman puhelun se otti ennenkuin siellä ymmärrettiin mistä on kyse, ärsyttävintä asiassa on, että näköjään se vaatii aina Mr. Miken tarttumisen asiaan. Kukaan ei tunnu ottavan minua todesta tai mitään ei ainakaan tapahdu kovin nopeasti jos minä soitan. Ehkä olen liian kiltti tai jotain...soitin siis managementtiin mistä luvattiin tietenkin pikapikaa lähettää joku katsomaan ilmastointia ja lämmitystä ja voiko ilmastoinin laittaa päälle, mutta ketään ei paikalla näkynyt. Mr. Mike saapui kotiin ja soitti uudelleen managementtiin ja sieltä luvattiin, että tänä iltana puoli yhdeksältä tulevat miehet korjaamaan ilmastointia.Olen jo tottunut, että puoli yhdeksän täällä tarkoittaa ennemmin yhdeksää tai jopa puoli kymmentä, joten olin yllättynyt kun kahdeksalta puhelin soi ja joku ilmoitti, että korjausmiehet tulevat kymmenen minuutin päästä jos meille sopii.

Se luvattu kymmenminuuttinen venyi kyllä lähemmäs puolituntiseksi ennen kuin ovikellomme soi ja viisi kiinalaista saapui korjaamaan ilmastointilaitetta "aseinaan" taskulamput ja tikapuut. Siinä sitten istuimme sohvalla ja surffasimme ja Kassu katsoi ToyStory kakkosta kun kiinalaiset hyörivät keittiössämme. Tosin hyöriä taitaa olla liian voimakas sana, ottaen huomioon, että yksi kiinalaisista teki hommia ja kaksi luki käyttöohjeita, yksi puhui puhelimessa ja yksi haukotteli kädet lanteilla. Vaan kyllähän tietenkin työnjohtoa tarvitaan aina. Kovasti yksi miekkonen kolisteli putkia ja valoitteli lampullaan katon sisällä, välillä se laskeutui maahan ja katseli partsin oven pielessä olevaa säätöpaneelia. Kaiketi miekkonen jotain sai katon sisällä myös aikaan koska selitti Mikalle myös säätöpaneelin saloja ja saimme selville, että veden lämpötilan pitäsi olla 43 astetta ja E3 ei  ole vakavaa, sen sijaan FL on vakavaa.

Syötin Kassulle iltavelliä korjausmiesten jatkaessa puuhiaan, Kassu oli reilulla tuulella ja tarjosi yhtä rämpylää miehille vaivanpalkaksi.