Aamulla herätessäni muistin heti innoissani, että tänään meille tulee sähköuuninasentaja. Uuni on tähän asti nököttänyt kauniina sisustuselementtinä keittiössä. Olisihan sen tietenkin voinut siirtää jonnekin sivummalle, mutta en viitsinyt kun asentajien piti tulla hetkenä minä hyvänsä.

Asentajat tulivatkin melkein ilmoitettuna aikana, heittoa oli vain vartti. Kaksi tyyppiä puuhastelivat katkaistun oven ja uunin kanssa hyväntovin ja sotkivat siinä sivussa melkoisesti. Lähtiessään kertoivat kaiken olevan OK ja peukuttivat päälle. Tietenkin utelaisuuttani ängin heti testailemaan uunia, joka ei edes lähtenyt päälle. Tutkailin ja mietiskelin missä vika ja ratkaisu löytyi uunin alta.... kaverit olivat tosissaan vain asentaneet uunin eivät laittaneet johtoa seinään. Uuni oli tukevasti pultattuna neljällä ruuvilla joten itse en kyllä varmasti ala sitä irroittamaan ja johtoa uunin takana olevaan pistokkeeseen laittamaan. Pitää laittaa mailia Kimberlylle asiasta.

Illalla vuokraisäntämme soitti yllätykseksemme ja kertoi, että meillä ei ole vuokrasopimusta. Hänellä ja firmalla on jotain ongelmia ja hän ei ole saanut rahaa ja sopimuskaan ei ole mieluinen jne. Mitähän sitten? Alammeko katselemaan uutta kämppää? Juuri olemme saaneet elämän levitettyä tähän ja nyt sitten näin. Kimberly ja Mika vaihtelivat mailia ja huomenna menen katsomaan kolma asuntoa tästä samasta talosta. Katsotaan miten tässä vielä käy.